El Martinenc s'ha llevat gris, com el dia. El Girona B ha agafat la iniciativa i Samu s'ha estrenat en els primers minuts de partit. Primer amb un avís i després ha recollit el xut de Genís que ha rebutjat el porter, per marcar de cap. De fet, Espinet ha tingut molta més feina perquè ha evitat el gol dels gironins en més d'una ocasió, sobretot en accions a pilota aturada, que ni Raúl ni Moha han sabut finalitzar. DECLA JAVIER GARCÍA, entrenador del Girona B FC El bagatge ofensiu del Martinenc s'ha reduït a la tímida aproximació d'Adri Ruiz, i al detall de qualitat de Roland Garros, que a la mitja volta ha engaltat un xut força col·locat, sense problemes per a Conesa. La segona meitat ha començat idèntica a la primera, amb el Girona B aportant perill a pilota aturada, com en aquesta ocasió de Samu. Però el guió al Municipal del Guinardó estava a punt de canviar. En una jugada aparentment inofensiva dins l'àrea petita dels gironins, Moha ha fet penal a Roland Garros. El mateix Roland l'ha transformat. L'alegria ha durat exactament cinc minuts, els que ha tardat Samu a tornar a avançar el seu equip. Centrada mil·limètrica i Samu ha pogut rematar de cap còmodament. L'actitud dels vermells ha estat de deu. Han insistit en l'empat i Adri Ruiz, amb un xut espectacular, ha tornat a posar les taules al marcador. Intrascendent el gol anul·lat a Roland Garrós per fora de joc. El davanter, sens dubte l'home més en forma del partit, ho ha arreglat anotant el gol de la victòria en els minuts finals. Garrós ha estat més ràpid que la defensa i ha superat amb un xut ras el porter. DECLA MIGUEL LOPEZ, entrenador del FC Martinenc Una bona injecció de moral per al Martinenc, que es prepara per visitar en la propera jornada el Lloret, el tercer classificat.

L’11 del FC Martinenc: Espinet, Kilian, Aleix, Vallejo, Campos, Adri Ruiz, Varese, Antolínez, Adri Grau, Roland Garros i Lozano.

Banqueta: Caleb, Chicho, Lobo, Quiles, Tamba i Estrada.

L’11 del FC Girona B: Conesa, Juan, Raül, Moha, Ferran, Guilana, Genís, Hervias, Eric, Karim i Samu.

Banqueta: Marcel, Òscar, Gallardo, Enrique, Ronald, Nahuel i Bech.

Gols: 0-1, Samu (min. 11); 1-1, Roland Garrós (min. 71) (p); 1-2, Samu (min. 76); 2-2, Adri Ruiz (min. 78); 3-2, Roland Garrós (min. 88).