El Barça només ha necessitat 12 minuts per demostrar que vol continuar pressionant el Reial Madrid. Al minut 12, un bon xut d’Alexis des de fora de l’àrea ha significat el primer gol de l’equip. Els blaugrana han perdonat molt a la primera part. Però qui no ha fet ha estat Leo Messi. Una bona jugada combina de l’argentí amb Andrés Iniesta ha acabat amb el gol de Messi i ha significat el 2 a 0 abans del descans.

A la segona part, el Barça ha baixat una mica el ritme, però encara ha estat capaç de fer dos gols més. Alexis ha marcat el seu segon gol al minut 72 i tres minuts més tard, Pedro ha fet el 4 a 0.

El Barça ha acabat el partit amb 10 jugadors formats al planter blaugrana i ha aconseguit la desena victòria consecutiva a la Lliga.