El juvenil de l'Espanyol ha perdut el primer partit de la temporada just el dia que podia aconseguir el campionat. L'equip d'Òscar Garcia s'ha imposat per 2 a 0, i el Barça juvenil pot proclamar-se campió en la darrera jornada. Pel que fa al partit, poca cosa. Al minut 8, en una centrada de Dongou, Ruben Duarte s'ha fet gol en pròpia porteria. Tots dos equips han tingut ocasions, uns per ampliar el marcador i els altres per igualar el resultat. Però quan quedaven quatre minuts per al descans, Dongou ha fet el segon per al Barça. A la segona part, ocasions per part dels dos conjunts però el marcador no s'ha mogut. Dani Poyatos encara veu opcions d'obtenir el títol. DANI POYATOS, entrenador del RCD Espanyol juvenil "Hay que seguir, queda un partido, tenemos otra opción más y hay que ir hasta el final. Que sepan que vamos a ir a más y que vamos a ir hasta el final a lo que se pueda y si quieren ganar la liga pues van a tener que ganar en Badalona, lógicamente." A la propera jornada es decidirà el campió, l'equip d'Òscar Garcia ho té tot a les seves mans per aixecar el títol.