El Barça s’ha vist sorprés per un inici de partit fulgurant del Fuenlabrada. Els madrilenys han clavat un parcial incial de 14 a 2 de la mà d’Smits i Popovic. Després d’aquest ensurt inicial els de Pesic s’han refet i han aconseguit igualar el partit. El domini sota els taulers del Barça en l’aspecte rebotejador ha estat clau en la reacció. Tomic ha estat encertat dins la pintura i l’han acompanyat en el llançament exterior Heurtel i Koponen. A la mitja part els blaugrana perdien d’un, 41 a 40. A la represa el Barça s’ha aplicat en defensa i en atac ha estat molt encertat. El parcial en els primers minuts ha estat de 5 a 17, que ha capgirat el marcador i ha encarrilat la victòria blaugrana. Tomic sota taulers ha continuat sent un gegant, ha estat el màxim encistellador de l’equip amb 20 punts, i Ribas ha estat el millor escuder del pivot croat amb 13 punts. En els últims minuts els de Pesic han sapigut mantenir l’avantatge i el triomf fa que el Barça mantingui ben vives les opcions d’acabar segon a la fase regular.