El partit va començar trepidant i molt igualat. Els blaugrana van aconseguir acabar el primer quart dos punts per sobre els blancs i en el segon van millorar davant un Reial Madrid que va anar a remolc. Tot i així, l'avantatge dels homes entrenats per Xavi Pascual al descans era de només 7 punts. En la segona part, Doelman es va encarregar de mantenir el llistó alt d'un Barça que va frenar els intents dels homes entrenats per Pablo Laso d'acostar-se en el marcador. Tot i així, el tercer quart va acabar amb un ajustat 58 a 55 amb una jugada de Mejri més pròpia d'un partit de vòlei. Com en qualsevol Barça-Madrid, tot es va decidir en l'últim quart i els blaugrana van estar a un alt nivell amb un parcial de 13 a 5 que va dilapidar les opcions blanques per acabar guanyant el partit còmodament per 8 punts de diferència.

FC Barcelona (24+23+11+18): Huertas (10), Hezonja (5), Thomas (6), Doellman (12), Tomic (12) (cinc inicial), Satoransky (10), Jackson (8), Lampe (7), Pleiss (6)

Reial Madrid (22+18+15+13): Llull (12), Fernández (8), Nocioni (6), Maciulis (14), Bourousis (3) (cinc inicial), Rivers (7), Reyes (4), Ayón (2), Carroll (10), Sergio Rodríguez, Campazzo, Mejri (2)