Lamar Odom, el fitxatge del Laboral Kutxa no va debutar encara amb el seu nou equip però va veure com les gasten els blaugrana. El Barça va començar molt bé però el basconia va reaccionar per acabar la primera part amb un lleuger avantatge blaugrana. Després del descans els homes entrenats per Xavi Pascual es van despertar i amb un gran tercer quart van sentenciar el partit gràcies a l'encert de Tomic amb 24 punts i Navarro i Huertas amb 15 i 16 punts. Al final, victòria per 68 a 80 i el Barça continua líder del seu grup del Top 16 amb 7 victòries i cap derrota.

Laboral: Heurtel (6), Causeur (2), San Emeterio (22), Nocioni (6) i Pleiss (15) -cinc inicial-; Mainoldi (1), Hanga (9), Diop (4), Hodge (3), Jelinek (0).

FC Barcelona: Huertas (16), Navarro (15), Papanikolaou (2), Lorbek (12) i Tomic (24) -cinc inicial-; Pullen (0), Dorsey (2), Sada (0), Abrines (2), Hezonja (0), Oleson (5), Nachbar (2).

Parcials: 27-27, 14-6, 18-26, 19-21.