Els blaugrana han començat molt bé i en el minut 2 s'han avançat amb un gol de Saad. La reacció del Manacor ha estat insòlita i arriscada jugant amb porter-jugador per tenir més control de la pilota. La jugada els ha sortit bé i en el minut 7 han empatat amb un gol de Tomaz. Els homes entrenats per Marc Carmona però, han estat superiors i han arribat al descans amb dos gols més de Fernandao i Wilde. En la segona part, els menorquins han resistit molt bé i un gol de Chicho en el 34 ha obligat als blaugrana ha no badar en el tram final. Malgrat les oportunitats dels dos equips Lozano ha segellat la victòria en l'últim sospir amb el definitiu 4 a 2.

FC Barcelona: Sedano, Ari Santos, Saad, Lozano i Fenrnadao -cinc inicial-; Wilde, Aicardo, Gabriel, Lin, Dyego.

Manacor: Molina, Vadillo, Vega, Chicho, Lemine -cinc inicial-; Joselito, Tomaz B, Joao.

Gols: 1-0 Saad (2’), 1-1 Tomaz B (7’), 2-1 Fernandao (16’), 3-1 Wilde (18’), 3-2 Chicho (34’), 4-2 Lozano (40’).