El Barça va suar de valent per endur-se la victòria del camp del Ribera Navarra, el 0 a 5 final és un macador massa ampli pel que es va veure sobre la pista i això que les coses van començar molt bé per als blaugrana. Ja que en el minut 6 Esquerdinha, un dels fitxatges d’aquest estiu, va obrir la llauna. El partit es posava de cara per als d’Andreu Plaza, però tot i intentar-ho no va ser fins ben entrada la segona part que el Barça va sentenciar el partit. Ferrao va fer el 0 a 2, quan faltaven sis minuts per acabar el matx. A partir d’aquí, els navarresos van intentar retallar diferències amb el porter jugador, però va ser fatal per als seus interessos, perquè els blaugrana ho van aprofitar per tancar el partit. Esquerdinha i Joselito, que en va fer dos, van deixar el marcador en el 0 a 5 final. El Barça, per tant, va sumar la primera victòria a la Lliga en una de les pistes més complicades del campionat.