13.000 corredors han participat en la Cursa de la Mercè, la prova esportiva més destacada de la Festa Major de Barcelona. Una cursa que aquest any ha estat molt ràpida. Els dos guanyadors, tant Mourad El Bannouri com Lidia Rodríguez, han establert un nou rècord.

Uns 13.000 corredors han pres part en la 39a edició de la Cursa de la Mercè, que aquest any commemorava els 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona. La cursa té fama de tenir un recorregut molt ràpid i aquest any els atletes ho han fet realitat. A mitja cursa, dos dels gran favorits a guanyar-la Carles Castillejo i Mourad El Bannouri ja anaven al capdavant. Ha estat el marroquí qui s’ha imposat al barceloní a l’arribada de l’avinguda Reina Maria Cristina. A més, ho ha fet establint un nou rècord de la cursa amb un temps de 29 minuts i 24 segons.

En noies, la cursa també ha estat molt ràpida. La gran favorita a guanyar-la l’atleta Lidia Rodríguez ha fet bons els pronòstics i s’ha imposat. A més, també ha establert un nou rècord amb un temps de 34 minuts i 12 segons.

La cursa, una vegada més, ha tornat a omplir els carrers de Barcelona d’atletes tant professionals com amateurs.