El Roser ha reservat plaça per a la final a quatre de Salou després de desfer-se del Sant Cugat. Els homes de Jordi Garcia tenien la feina encarrilada amb la victòria per quinze punts en el partit d’anada a la pista dels vallesans.

L’alçada dels jugadors visitants ha topat amb la picardia dels barcelonins que han desplegat un gran joc combinatiu, i un toc de canell molt afinat, sobretot en el llançament des de la línia de tres. N’han encadenat tres abans del descans i això ha permès l’equip del Roser afrontar els dos darrers trams de partit amb un còmode avantatge de disset punts.

El Roser ha baixat el ritme en el tercer quart, moment en el qual el Sant Cugat ha aprofitat per retallar distància en el marcador, però no ha estat suficient per igualar el partit. El quart període ha seguit la mateixa tònica d’encert del Roser i l’equip ha aconseguit la victòria per 81 a 69.

El Roser buscarà l’ascens a la Lliga EBA la propera setmana en companyia del Vic, el Mataró Parc Boet i el guanyador resultant de l’enfrontament d’aquesta mateixa tarda entre el Sant Josep de Badalona i el Salou.

Un canvi de cistella just abans de començar el partit, més aviat va contribuir a desconcentrar el SESE, que va saltar a la pista molt despistat i això ho va aprofitar el Mataró Parc Boet per connectar un reguitzell de cistelles guanyadores per escapar-se a l’inici amb deu punts per sobre el marcador. Una diferència que es va ampliar fins a dotze al final del segon quart gràcies a l’encert en tirs de tres dels jugadors locals. Efectivitat gairebé total del Mataró que feia minvar les il·lusions del SESE a mesura que passaven els minuts.

L’entrenador Carlos Espona es desesperava a la banda. El Santa Eulàlia no desplegava el seu joc i sempre va anar darrere del Mataró, però va lluitar fins al final. Els triples de Nacho van posar un pèl d’emoció en el tram final, uns minuts que van servir només per certificar la victòria mataronina amb algunes accions certament espectaculars dedicades al seu públic. El marcador va acabar tal com va començar, amb una diferència de deu punts a favor dels del Maresme.