MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "Crec que ells han jugat millor del que reflecteix el marcador. Malgat això estic content. Crec que hem estat superiors i crec que mereixíem guanyar, però crec que hagués fet justícia si ells fan el 2 a 1 abans dels nostre tercer."

El Barça Alusport va posar la primera pedra, necessària, per ser a la Final Four. El resultat de 6 a 0, no per esperat, va ser massa contundent per als mèrits de l’Era-Pack Chrudim. Ja des del primer gol de Javi Rodríguez, en el minuts dos, es va veure que el conjunt barcelonista volia decidir l’enfrontament al més ràpid possible. Amb el 2 a 0 de Wilde, al descans el matx no estava controlat, però sí encarrilat. La golejada va arribar en els últims 9 minuts. El 3 a 0 de Torras va enfonsar el conjunt txec, que va haver de veure la potència golejadora dels blaugrana i d’un inspirat Javi Rodríguez, autor d’un triplet. Ara cal pensar en el partit d’aquest vespre contra l’Eindhoven holandès.