El Barça manté la primera posició a la classificació, després d'imposar-se a la pista del Cartagena per 1 a 3. Va ser un partit complicat, en el qual els blaugrana van marcar en els minuts clau del partit. El primer va arribar disset segons abans del descans. Roger va ser l'autor del 0 a 1. I només començar la segona part va ser Ferrao qui va marcar el segon. Dos gols psicològics de l'equip d'Andreu Plaza. El Cartagena va plantar cara al líder i quan faltaven quatre minuts per al final Jesús va retallar diferències i va posar emoció al partit. El final incert, però només va durar dos minuts els temps que va trigar Adolfo a fer el tercer del Barça. Un altre gol en un moment clau, quan faltaven menys de dos minuts per al final del partit.