Segona derrota del Barça a la Lliga i aquesta, la de la pista de l’Inter Movistar, li costa als blaugrana el lideratge. Les jugades d’estratègia han estat clau en la derrota dels d’Andreu Plaza. El primer gol dels madrilenys ha arribat a pilota aturada. El potent xut d’Elisandro va significar l’1 a 0. La reacció del Barça va ser automàtica, ja que un minut més tard va ser Joselito qui va aconseguir l’empat després d’acabar un contraatac. Fins al final de la primera part els porters van ser protagonistes. Jesús Herrero va evitar el segon dels blaugrana. Joselito, Ferrao i Joao van tenir el segon ben a prop. Dues jugades a pilota aturada només tornar dels vestidors van encarrilar la victòria de l’Inter. Rafa Rato va fer el segon dels madrilenys i només dos minuts més tard va arribar el tercer. Aquest cop va ser Gadeia qui va acabar una altra jugada d’estratègia. El Barça tenia gairebé tota la segona part per intentar retallar distàncies, però els blaugrana van ser incapaços de marcar cap gol. I quan l’equip de Plaza jugava amb porter jugador, Jesús Herrero ho va aprofitar per fer el quart i definitiu dels madrilenys.