Els gallecs es van avançar al minut 1 amb un gol d’Antonio Diz. La resposta al petit ensurt la va donar Igor un minut més tard. Amb l’equilibri al marcador, el Barça va aconseguir el domini del joc, però no el va traduir en gols fins a la segona meitat. Fernandao en va fer dos per situar l’1 a 3. L’Azkar va retallar diferències mitjançant Antonio Diz, però aquesta vegada els blaugrana van saber tancar el partit. Wilde i Ari, per partida doble, van sentenciar la victòria, que situa el Barça tercer de manera provisional a 3 punts del líder, l’Inter Movistar.

Azkar Lugo: Mendiola, Aranburu, Antonio Diz, Iago Rodríguez, Jandri (cinc inicial), Zala, Álex Diz, Cospe i Ruben Mouriz.

Barça Alusport: Cristian, Igor, Ari, Wilde, Gabriel (cinc inicial), Torras, Fernandao, Aicardo, Saad i Lin.

Gols: 1-0, Antonio Diz (min 1); 1-1, Igor (min 2); 1-2, Fernandao (min 23); 1-3, Fernandao (min 36); 2-3, Antonio Diz (min 38); 2-4, Wilde (min 38); 2-5, Ari (min 39); 2-6, Ari (min 40).