Partit equilibrat i disputat el que ens han regalat el Sant Andreu i el Barça. Els porters n'han estat els protagonistes fins al final de la primera part. Amb les seves intervencions han evitat que el marcador es mogués abans. El Barcelona s'ha avançat en el minut 40, després d'una bona jugada individual de Munir, que ha creuat molt bé la pilota. Però just abans que l'àrbitre assenyalés el descans Artigas ha caçat una pilota dins l'àrea i ha fet l'empat a 1. A la segona part ha estat Quintillà venint molt bé des del darrere qui ha fet el segon gol del Barça, que hauria pogut sentenciar el partit amb el tercer en un penal executat per Maxi i que ha rebutjat Manu. En l'últim minut de partit el Sant Andreu hauria pogut empatar, però Ondoa ha reaccionat molt ràpid i ha tret una magnífica mà. I ja en temps de descompte i amb el porter del Sant Andreu pujant a l'atac a rematar un córner el Barça ha sortit en un ràpid contraatac que ha significat l'un a tres definitiu. Ebwelle ha demostrat la seva velocitat. JORDI VINYALS, entrenador del FC Barcelona ''Avui hem dominat més el joc, hem tingut més continuïtat amb la pilota, hem tingut més ritme de pilota, hem sigut més agressius en la disputa, hem sigut també més agressius en la zona de finalització, encara que ens falta una mica més.'' JOSÉ MANUEL ALCARAZ, entrenador de la UE Sant Andreu ''Que el Barça te gane el partido por una situación o jugada de estrategia pues es para estar contento, la verdad?, porque no te han generado mucho más.'' El Barcelona continua com a líder i el Sant Andreu segueix ocupant la dotzena posició a la classificació.

UE Sant Andreu: Manu, Martí, Dowi, Guti, Omar, Sergio, Josevi (Damià, min 7), Rojas (Nico, min 78), Artigas, Robert (Dani, min 81) i Nando (Bernat, min 59).

FC Barcelona: Ondoa, Godswill, Rodri, Quintillà, Palencia, Ortega, Maxi (Ebwelle, min 78), Enguene, Munir (Pedro, min 83), Joel (Kaptoum, min 63) i Moha.

Gols: 0-1 Munir (min 39), 1-1 Artigas (min 44), 1-2 Quintillà (min 60), 1-3 Ebwelle (min 91).