El Barça d'handbol continua imparable a la Lliga Asobal i es va imposar amb autoritat al Villa de Aranda per 42 a 24 i es manté líder amb 10 punts d'avantatge respecte al segon. El Barcelona no va donar opció en cap moment als madrilenys i ràpidament va obrir forat en el marcador. De fet, a la mitja part el partit estava solucionat amb un 24 a 10. XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona d'handbol "La veritat és que hem fet una primera part molt bona, la segona part ja ha estat una mica més difícil. També és veritat que hem pogut guardar jugadors pel tema dels cops i tot el que arrosseguen de l'Europeu, i satisfet del que hem fet avui." A la segona, el tècnic, Xavi Pascual, va poder dosificar el grup i va donar minuts a jugadors del Barça B com el txec Kasal.

FC Barcelona – 42    Villa de Aranda – 24

FC Barcelona: Saric, Tomás (3), Sorhaindo (8), Rutenka (5), Stranovsky (1), Viran (0) i Lazarov (3) –set inicial- Sterbik (ps), Juanín (3), Entrerríos (3), Sarmiento (3), Ariño (1), Gurbindo (1), Karabatic (6), Saubich (3), Kasal (2).

Villa de Aranda: Díaz, Cabanas (4), Ariel (2), Sánchez (1), Moyano (1), Valles (2), Martínez (2) –set inicial-; Esteban (2), Camino (2), Rasero (0), Sladic (7), Muñoz (0), Dos Santos (1).

Parcials: 5-0, 7-3, 11-5, 16-5, 20-9 i 24-10 –descans- 25-10, 29-11, 32-14, 35-16, 38-19, 42-24.