L'Europa necessitava la victòria després de tres jornades seguides amb empats a un gol. Un partit amb el Castelldefels, on juga un exescapulat, Rubén Epitie, i un matx que Dani Contreras ha vist des de la grada i que la darrera incorporació, Aitor Ramirez, ha començat a la banqueta. A la grada, els descartats per lesió, targetes o decisió tècnica. L'Europa ha dominat durant tot el partit. Al quart d'hora Javi Lara ho ha provat de falta. Tres minuts més tard ha estat Carlos Guzmán que ho ha fet de lluny. Al minut 26, primera ocasió del Castelldefels: Marc Martínez ha rematat de cap un córner i Rafa Leva l'ha enviada fora. Javi Sánchez ho ha intentat de cap, però el remat ha sortit desviat, el jugador escapulat s'ha queixat d'una empemta. Al minut 38 Rovira ha estat a punt de marcar, però el seu toc ha estat fluix. A la següent jugada Javi Sánchez ha remat de cap, però August ha atrapat amb facilitat. Albert Cuadras ho ha provat de falta, la pilota han anat al pal. A dos minuts del descans, Dani Valderas ha aconseguit el gol després d'una bona jugada col·lectiva. Al minut 53 Ramon Rovira ha fet una centrada, la pilota s'ha enverinat i per poc que no ha acabat en gol. Seguidament l'ha tingut Javi Sánchez, el xut ha sortit per sobre el travesser. Però llavors han arribat les contres dels del Baix Llobregat, Cano s'ha quedat sol a la frontal, però el xut s'ha estavellat al travesser. L'Europa ha respost amb dues ocasions de Rovira: una primera, que ha anat desviada i la segona, una rematada acrobàtica que ha acabat a les mans d'August. En un córner Víctor Duran ha rematat de cap molt ajustat i la pilota ha anat fora. En la segona contra que ha generat el Castelldefels ha arribat l'empat, Gilberto ha rebut totalment sol, ha controlat i amb l'esquerra ha batut Rafa Leva. LLUÍS ALBESA, entrenador de la UE Castelldelfels "La primera part ha sigut domini de l'Europa, no sabíem què fer. Hem canviat una mica l'esquema: a la segona part s'ha igualat una mica més les forces a la contra, n'hem tingut tres de molt clares, una ha sigut gol, l'altra ha anat al pal i l'altra l'ha parat Rafa, no hi ha més a dir." Però els de Pedro Dólera han buscat la victòria, i Javi Sánchez al minut 85 ha fet el segon dels escapulats. El Castelldefels hauria pogut empatar, però Leva ha posat la mà per desviar l'esfèrica. Victòria escapulada després de tres jornades seguides aconseguint empats. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "L'equip ha jugat per guanyar 3-4 a 0 sense cap problema i no hem materialitzat, però l'important és que les tinguem i que confiem en la nostra manera de jugar. Crec que la primera part ha sigut del millor que hem jugat, excel·lent. Nosaltres hem tingut moltes ocasions, però sabíem que en qualsevol moment, per la qualitat que tenen a dalt, podrien haver empatat, i així ha estat. Han saltat les alarmes, però l'equip ja estava avisat i dintre crec que ho hem controlat bastant bé i crec que el gol i la victòria és més que justa."

CE Europa: Rafa Leva, Guillem, Alberto, Víctor Duran, Cuadras, Javi Lara, Rovira (Charly Ruiz, min 79), Valderas (Cebri, min 74), Javi Sánchez, Guzmán i Diego (Aitor, min 67).

UE Castelldefels: August, Pastells, Marc Martínez, Uri, Aleix Camps, Jorge Sánchez, Cano (Roky, min 78), Prieto (Arnau, min 62), Pol Roigé (Cervantes, min 62), Gilberto i Epitié.

Gols: 1-0, Valderas (min 43); 1-1, Gilberto (min 72), i 2-1, Javi Sánchez (min 84).