EEl Barça no va començar gens bé i el Panathinaikos va obrir una escletxa en el marcador en el primer quart. En el segon els blaugrana es van recuperar i van aconseguir anar al descans amb empat a 34, tot i arribar a perdre de 10 punts. El marcador baix donava avantatge a l’equip grec i el tècnic Dusko Ivanovic tenia el Barça on volia, però a la segona part, el base blaugrana Marcelinho Huertas va capgirar la situació. El brasiler va anotar cinc triples seguits per acabar el partit amb 22 punts i, malgrat que els grecs no es van rendir mai, el joc dels homes entrenats per Xavi Pascual va millorar. En els últims minuts, la sang freda de Doellman va segellar la victòria per 80 a 76 amb un 2 més 1. Un partit treballat i complicat però amb final feliç per primera vegada en aquest Top 16 de l’Eurolliga.