La selecció de Catalunya va perdre de 3 a 0 contra l'Argentina davant de 65.000 espectadors. El primer gol dels argentins va arribar al minut 1 d'un fort xut de Lionel Scaloni des fora de l'àrea. Malgrat el contratemps del gol matiner dels jugadors de Pekerman, Catalunya no va deixar de buscar el gol en diverses ocasions. ÀNGEL 'PITXI' ALONSO, seleccionador de Catalunya "Miro les ocasions de gol que ha fet l'Argentina i les de Catalunya i les més clares són les nostres. Que mereixien guanyar?, potser sí perquè és una selecció que té més entitat que la nostra però jo crec que el resultat és abultadíssim" Malgrat les ocasions de Catalunya, va ser Argentina qui va fer dos gols més. En el minut 52 Maxi Rodríguez va rematar una centrada al segon pal i a 15 minuts del final va ser Galletti qui va sentenciar el definitiu 3 a 0