Veure marxar Sito Alonso amb cara de pocs amics no és el millor símptoma d’un Barça que segueix a la deriva. L’equip continua lluny del nivell d’exigència esperat i ha patit la tercera derrota consecutiva al Palau.

La primera cistella del Gran Canària ha estat premonitòria. Balvin s’ha penjat per primer cop de l’anella. El Barça no ha trobat en cap moment la manera d’imposar el seu ritme al duel. Heurtel ho ha intentat en l’aspecte ofensiu. El base francès ha signat 24 punts i assistències com aquesta, que de poc han servit. Seraphin, amb un tap i una cistella de malabarista ha mantingut els blaugrana en el partit en el primer quart.

Les bones intencions s’han diluït. Balvin ho ha aprofitat per mantenir el domini sobre la pintura. El txec ha eixamplat diferències amb dues esmaixades i ha acabat el partit amb 17 punts.

A la segona part els visitants s’han continuat aprofitant d’un Barça molt dèbil. Olver, Paulí i Eriksson han tret profit de la fragilitat defensiva dels blaugrana. A l’altra cistella, alguna espurna de qualitat de Heurtel o alguna tímida demostració de Hanga eren les poques incursions per retallar diferències. No ha servit de res i el Barça ha tancat el duel amb una derrota per 77 a 88. Una més, per mantenir enceses les alarmes.