L’estrena del Barça en Lliga al Camp Nou ha estat demolidora. Arda Turan continua aprofitant l’absència de Neymar i s’ha reivindicat amb un gol matiner. El domini blaugrana ha estat aclaparador, però el Betis ha reaccionat. Rubén Castro ha fet l’empat després d’un llançament de falta molt potent que Bravo no ha pogut aturar. El xilè ha jugat, molt probablement, l’últim partit amb el Barça. L’empat era molt enganyós, i Messi s’ha encarregat de dinamitar les esperances andaluses. Un gol que ha recordat molt al que va fer a la final de Champions de 2011 a Wembley, ha col·locat el 2 a 1. L’instint de Luis Suárez també segueix intacte i li ha permès encarrilar el duel abans del descans.

La segona meitat s’ha convertit en un monòleg. Luis Suárez ha rebut un regal de Messi després d’una combinació amb Arda per fer el quart, i tot seguit l’argentí ha fet el cinquè amb un xut ras que ha superat Adán. Luis Suárez s’ha animat a llençar una falta i la pilota ha acabat al fons de la xarxa. Era el sisè i el Barça ja feia minuts qua havia reduït una marxa. El Betis ha maquillat el resultat amb un nou gol de Rubén Castro. Primera victòria i el Barça que se situa provisionalment líder de la Lliga.

• Rakitic: “Suárez s’haurà de comprar una casa nova”