El Barça B es va quedar a les portes de guanyar la final de la Copa Catalunya. Va perdre el títol contra el Sabadell per 2 a 0. El partit es va convertir en un homenatge a Johan Cruyff, exseleccionador català. Pancarta a l'inici del matx i al minut 14, dorsal de l'holandès, el partit es va aturar per homenatjar-lo. Pel que fa a l'enfrontament, es va decidir a la segona part. En el minut 50 Sandro va fer l'1 a 0. A partir d'aquí el filial blaugrana va intentar empatar, però va ser el Sabadell, ja en temps de descompte, qui va fer el segon, gràcies a Forgas, i es va proclamar campió de la Copa Catalunya.

CE Sabadell, 2
Barça B, 0

CE Sabadell: Sergi, Pastells (Forgas, min 84), Valentín, Alcañiz, Agustín, Yeray, Pirulo (Agus, min 61), Adri (Pol, min 79), Manel (Bruno, min 61), Sandro (Eloy, min 61), Marc Fernández (Batanero, min 73).

Barça B: Ortolá, Godswill (Palencia, min 75), Moisés (Carbonell, min 58), Fali (Robert G., min 58), Gumbau, Samper, Mujica, Kaptoum, Dani Romera (Chamorro, min 15), Perea (Quinti, min 43), Cámara (Ros, min 20).

Gols: 1-0 Sandro, min 51; 2-0 Forgas, min 90.

Àrbitre: Gustavo Rebollo López. Ha amonestat el local Alcañiz i els blaugrana Ros, Fali, Samper, Palencia, Ortolá, Kaptoum, Mujica i Chamorro.

Observacions: Final de la Copa Catalunya, disputada a l’estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell davant de 6.870 espectadors.