El Barça d'handbol continua intractable a la Lliga ASOBAL. Va guanyar amb comoditat el Conca i s'apropa una mica més al títol. Els blaugrana es van imposar a per 23 a 42 i han ampliat fins a nou punts la distància amb el segon classificat, quan només queden vuit jornades per al final del campionat. El partit va quedar solucionat a la primera part, quan l'avantatge dels de Xavi Pascual va arribar fins als vuit gols. En l'apartat ofensiu van destacar els blaugrana Filip Jícha i Kiril Lazarov, que amb sis gols cadascú van ser els màxims golejadors del partit.

BM Ciudad Encantada, 23
FCB Lassa, 42

BM Ciudad Encantada: Vial, Pablo (3), Sergio (1), Rafael (5), Thiago (1), Sergio López (2), Víctor (1) –set inicial–, Zejak (7), Miguel Ángel (3), Francisco Javier, David, Mendoza, Mateo, Carlos i Samuel.

FC Barcelona Lassa: Pérez de Vargas, Lazarov (6), Sorhaindo (2), Gurbindo (2), Jallouz (5), Sigurdsson (4) –set inicial–, Ariño (3), Sarmiento (2), Jicha (6), Noddesbo (3), Morros i Saric.

Parcials: 2-3, 4-6, 5-12, 6-16, 10-17, 11-19 (descans), 14-22, 15-26, 19-29, 21-33, 22-38, 23-42.

Àrbitres: Antonio Merino i Francisco Javier Moyano.

Pabellón Municipal el Sargal. 1.100 espectadors.