Tocarà remuntada. El Barça B s’ha vist superat per 0 a 2 i tocarà gesta a Lleó per estar a Segona A la temporada vinent. Els visitants han colpejat primer gràcies a la diana de Gallar al minut 16. Un gol amb suspens, ja que els blaugrana han protestat que la pilota no havia entrat sencera. L’àrbitre, a instàncies del linier ha fet pujar el 0 a 1 al marcador. Als de Gerard López els ha costat molt generar perill i, a la segona part, ha arribat el 0 a 2. El golàs de Toni Villa ha estat un cop molt dur per als blaugrana, tot i això, han tingut ocasions per retallar diferències. Alfaro, Fali i Cardona han tingut les més clares, però cap no ha estat encertat i ara tocarà fer un gran partit el proper cap de setmana.