El Barça ha sortit concentrat, intens en defensa i efectiu en atac i ràpidament ha obert forat en el marcador. Les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas i l’efectivitat de Valero Rivera, amb sis gols en aquesta primera part, han estat les bases sobre les quals els blaugrana s’han distanciat. El Granollers, que ha tingut en Adrià Figueres el seu millor jugador amb cinc gols, ha intentat mantenir-se en el partit, però el Barça no ha deixat que els vallesans s’apropessin. A la mitja part, els de Xavi Pascual guanyaven de set gols, 10 a 17. A la represa, no ha canviat res. Els blaugrana, com una piconadora, han seguit empetitint el seu rival. La bona de defensa dels de Xavi Pascual ha permès l’equip sortir més d’una i més de dues vegades al contraatac; i això ha fet que el partit quedés solucionat molt aviat. Valero Rivera ha acabat com a màxim golejador del partit amb vuit gols. Amb l’accés a la final a la butxaca el tècnic ha dosificat l’equip i ha donat entrada a gairebé tots els jugadors. Ara el Barça buscarà aquest diumenge el seu 21è títol de campió de la Copa del Rei.