El tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, ha analitzat el partit d’aquest diumenge a les 14 h al camp de l’Atlètic de Madrid. Els blanc-i-blaus buscaran la tercera victòria a la Lliga, un triomf molt necessari per allunyar-se de les posicions de descens. A més, els periquitos poden aprofitar les hores baixes dels madrilenys, després de quedar fora d’Europa.

L’exigència mental és molt alta

Diego Martínez ha elogiat la figura de Simeone. Del tècnic de l’Atlètic de Madrid ha assegurat que “és un dels millors del món”. I tampoc no s’ha quedat curt a l’hora d’explicar el gran equip que tenen els madrilenys. De fet, ha recordat que fa ben poc l’Atlètic de Madrid ha estat campió de Lliga i que al Metropolitano l’afició dona molt de suport al seu equip.

Això sí, Diego Martínez confia plenament amb el seus homes i ha deixat ben clar que “podem competir i guanyar qualsevol equip”. Per aconseguir-ho han de minimitzar al màxim els errors i això passa per mantenir una concentració molt alta. El tècnic ha destacat que “mentalment hem de ser molt exigents” i creu que l’equip es mereix algun punt més del que té ara mateix a la classificació.

Res a dir sobre Gerard Piqué

També se li ha preguntat sobre la retirada que va anunciar Gerard Piqué. El tècnic blanc-i-blau no ha volgut dir-ne res al respecte. Ha dit que “estic focalitzat en el partit” contra l’Atlètic de Madrid i, per tant, “no vull distreure’m amb altres coses”.