Deco i Xavi
Foto: FC Barcelona

El director esportiu del Barça, Deco, en una entrevista al programa ‘Tot Costa’, de Catalunya Ràdio, ha deixat la porta oberta a la continuïtat de Xavi Hernández a la banqueta del Barça. El portuguès ha assegurat que “si aquesta possibilitat existeix ho discutirem en el moment”.

“Si existeix la possibilitat en parlarem”

Deco ha desgranat quina és la situació ara mateix al club sobre una possible continuïtat del tècnic de Terrassa. El director esportiu ha dit: “No diria diria que no ens ho podem plantejar. No tenim res contra Xavi, no ha estat ni el club ni la direcció esportiva qui ha pres una decisió”. Recordem que va ser Xavi Hernández el 28 de gener, just després del partit contra el Vila-real, que va anunciar que no continuaria al Barça a final de temporada.

El director esportiu blaugrana ha seguit explicant a l’entrevista al ‘Tot Costa’ que “de moment, no ens ho plantegen, perquè aquesta possibilitat no hi és, per tant, és parlar d’alguna cosa que, de moment, no existeix”. Ha estat tot seguit quan ha afirmat que “ara si aquesta possibilitat passa a existir ho discutirem en el moment”.

Deco també ha parlat del possible substitut de Xavi, si finalment no continua al Barça, ara mateix la possibilitat més factible. El director esportiu ha afirmat: “Quan jo dic que no estem parlant de l’entrenador és que no estem prenent cap decisió sobre l’entrenador, perquè crec que és aviat, perquè encara hi ha moltes coses abans”.