david gallego
@RCDespanyol

L’Espanyol ja coneix el calendari de la propera temporada. El tècnic, David Gallego, ha analitzat el sorteig d’una Lliga que començarà i acabarà per als blanc-i-blaus a l’RCDE Stadium.

Estrena davant el Sevilla

El primer partit de Lliga dels pericos serà el 18 d’agost contra el Sevilla a l’RCDE Stadium. El tècnic ha remarcat que “s’ho prenen amb naturalitat, ja que al cap i a la fi s’enfrontaran a tots els rivals”. Tot i així, ha descrit el Sevilla com “un club amb un potencial espectacular, amb un pressupost grandiós i que últimament sempre juga competicions europees”. David Gallego ha elogiat Julen Lopetegui i la seva filosofia de joc: “És un entrenador a qui li grada proposar, ser protagonista amb la pilota i pressionar amunt”.

Una plantilla completa

David Gallego ha destacat que l’objectiu d’aquesta temporada “és tenir una plantilla que li permeti fer qualsevol alineació i que l’equip rendeixi al mateix nivell, jugui qui jugui”. Aquesta temporada l’Espanyol té possibilitats de disputar competició europea i és per això que el tècnic no tindria cap inconvenient “a jugar dimecres i diumenges, ja que això voldrà dir que s’han fet les coses molt bé anteriorment”.