Adrià García i Edu García s’han incorporat al Futbol Club Martinenc per jugar aquesta propera temporada 2019-2020 de nou sota les ordres de Javi Gómez.

Adrià García i Edu García, dos centrals que coneix Javi Gómez

Adrià García és un central de 24 anys i es va formar al futbol base de la UE Cornellà, on va jugar fins a cadet. De juvenil va anar a jugar al Sant Ildefons i l’any 2014 va pujar al primer equip, on va coincidir amb l’entrenador actual del Martinenc, Javi Gómez. Després de quatre temporades al Sani a Primera Catalana, va canviar d’equip i de categoria, va fitxar pel Santfeliuenc per jugar a Tercera Divisió.

Edu García també és central. Arriba procedent del Sant Ildefons, equip en què es va incorporar el gener passat, abans jugava al Sant Cristóbal. Edu té 23 anys, és dretà i es va formar al Cornellà, però també al Sant Ildefons, la Unificació Bellvitge i el Jábac Terrassa. Amb el Júpiter va fer el pas al futbol amateur, la temporada 2014-2015, any que va aconseguir l’ascens a Tercera Divisió. La següent temporada va fitxar pel Sant Ildefons a Primera Catalana, però a la meitat de temporada es va incorporar a l’Avià. Després de l’aventura al Berguedà va anar al Sant Cristóbal, però va acabar la temporada al Sant Ildefons.