DANIEL SÁNCHEZ LLIBRE, president del RCD Espanyol "Les raons són personals al 100 per 100. No tinc res contra ningú, al contrari. La decisió l'he presa conscient que era el millor moment d'abandonar el club. Catorze anys, són molt anys. Possiblement tinc ganes d'enfocar la meva vida. Pensa que vaig entrar aquí amb els cabells negres i surto amb els cabells blancs. No crema el futbol, però sí que cansa. És un cansament que es pot suportar. M'agradaria que s'enrecordessin com una persona honrada i normal. Que l'ha cagat molts cops i que l'ha encertat amb d'altres. Però sobretot com una persona normal i sobretot honrada".

Aquest nomenament, però, queda pendent de la Junta d’Accionistes que es farà el 12 de juliol. Això sí, Daniel Sánchez Llibre continuarà sent el màxim accionista de l’Espanyol. La seva marxa era un secret a veus, però fins avi no s’havia fet oficial.

No ha estat un camí de roses

Daniel Sánchez Llibre es va convertir en president de l’Espanyol el 26 de juny de 1997. La situació econòmica del club no era gens bona, però va aconseguir reflotar l’entitat amb la venda de l’estadi de Sarrià i convertint el club en Societat Anònima Esportiva.

Els èxits esportius més importants del club han vingut de la seva mà amb dues copes del Rei, el 2000 i el 2006, i una final de la Copa de la UEFA el 2007. Pel que fa al patriomoni, Sànchez Llibre va inaugurar el 10 de setembre de 2001 la Ciutat Esportiva de Sant Adrià i l’èxit més important va ser la construcció del nou estadi de Cornellà-el Prat, que es va inaugurar el 2 d’agost de 2009.