Dani Parejo i Oriol Romeu

El Barça busca el substitut de Sergio Busquets després que el jugador hagi marxat a Miami amb Leo Messi. La situació econòmica del Barça no és la millor per afrontar un fitxatge amb garanties i les opcions exigirien rebaixar les pretensions i incorporar Dani Parejo del Vila-real o Oriol Romeu del Girona, segons explica Gerard Romero a Jijantes FC.

De Zubimendi a Parejo

Tot i que Xavi ha demanat un jugador de classe mundial, la realitat és que el Barça no pot afrontar les incorporacions desitjades, que serien la de Zubimendi de la Real Societat o Kimmich del Bayern de Munic. Les opcions que arribi el basc són d’un 1% segons Romero. L’alternativa intermèdia era la de Brozovic de l’Inter, però segons ‘Relevo’, ho tindria gairebé lligat per anar-se’n a l’Aràbia Saudita a canvi d’uns 20 milions d’euros.

Dani Parejo, segons Jijantes FC, té una clàusula que li permetria deixar el Vila-real i fitxar amb 34 anys pel Barça. Una altra opció seria la de l’exblaugrana Oriol Romeu, que amb 31 anys ha fet una molt bona temporada al Girona i el club estaria disposat a rebaixar-li la clàusula de deu milions d’euros.