Després de l’adeu de Sergio Busquets a l’afició culer el 29 de maig, el de Badia ja ha escollit on jugarà la pròxima temporada, a l’Inter de Miami. Als Estats Units coincidirà amb el seu excompany i amic Leo Messi, que va triar l’equip nord-americà i va descartar fitxar pel Barça. Busquets finalment ha signat un contracte pel que queda d’aquesta temporada i dues més, o sigui fins a finals del 2025. Amb la firma d’aquest contracte ha deixat de banda les ofertes astronòmiques que li van arribar de l’Aràbia Saudita, on ja han marxat jugadors com Cristiano Ronaldo o Karim Benzema. L’Inter de Miami ha anunciat el fitxatge del migcampista a les xarxes socials.

En aquesta aventura americana en què s’embarquen Messi i Busquets s’hi podria sumar Jordi Alba, també desvinculat del Barça. Amb aquests fitxatges, el club nord-americà busca sortir de l’última plaça de la Lliga, on es troba actualment.

Cal recordar que la temporada de la Major League Soccer comença a finals de febrer i acaba a finals d’octubre, per tant, Busquets (així com Messi i possiblement Jordi Alba) arribarien amb la Lliga nord-americana ja començada.