Cromo Luis Rubiales Llevant

Hi ha qui sempre aprofita per fer negoci de qualsevol circumstància, i l’escàndol del cas Rubiales, o el cas Brody, no n’és una excepció. Diverses pàgines de compravenda a internet s’han omplert de cromos de Luis Rubiales de la seva època de futbolista amb preus desorbitats. El surrealisme de tot plegat encara va més enllà: el preu dels cromos es dispara en aquells cromos en què Rubiales encara tenia cabells, fins a superar els 1.000 euros. A Wallapop, desenes d’anuncis ofereixen cromos de Rubiales vestint la samarreta del Llevant, amb un preu mitjà d’uns 500 euros, i amb algunes ofertes que arriben als 1.200.

Cromos de Rubiales amb cabells i vestint el blaugrana del Llevant

La venda de cromos de Rubiales en els últims dies està sent una bogeria. N’hi ha de tots els tipus i de tots els equips per on va passar l’ex president de la Federació Espanyola de Futbol. Els més buscats, però, són els de l’etapa amb el Llevant (2003-2008) en què Rubiales encara tenia cabells. A més, també són tendència els cromos amb un error tipogràfic en el seu segon cognom: “Béjal”, en lloc de “Bejar”. De fet, els cromos amb errors d’impressió són els que es busquen més en aquestes plataformes. També els de tirades baixes de grans jugadors o els que tenen autògrafs dels mateixos protagonistes.

Luis Rubiales, en llibertat després de declarar per presumptes delictes de corrupció
D’altra banda, la jutgessa ha bloquejat mig centenar de comptes bancaris a diversos investigats, alguns de Rubiales, a qui ha embargat un Mercedes