El Club Patí Congrés s’ha imposat al Cerdanyola en el primer partit de la final del play-off d’ascens a l’OK Plata. La victòria, per 3 a 5, permet que els barcelonins puguin aconseguir l’objectiu de l’ascens aquest divendres 17, a partir de les 20 h al Camp del Ferro.

Remuntada del CP Congrés

Després de començar perdent, amb un primer gol del Cerdanyola, els homes de Ferran Cussó han capgirat el marcador en dos minuts, amb els gols del capità del Congrés, Marc Aubets: el primer, de penal, i el segon, després de finalitzar amb èxit una jugada individual driblant des de camp propi (1-2).

Remuntada vallesana i reacció barcelonina

A pocs minuts de començar el segon temps, Biel Perpinyà ha posat l’1-3 al marcador, que apropava més els grocs-i-negres a la victòria. Tot i això, el partit no ha quedat tancat, ja que minuts després el Cerdanyola ha marcat el segon gol que apropava els verd-i-negres a l’empat. Dos minuts i mig abans del final, el partit s’ha revoltat amb l’empat del Cerdanyola: l’ambient a les banquetes s’ha encès amb les decisions arbitrals i el joc ha augmentat en intensitat i velocitat.

Marc Aubets, clau

Però encara faltava tornar a veure en acció el millor jugador de partit, Marc Aubets, que ha estat decisiu per emportar-se un triomf molt important. El jugador del Congrés, una vegada més, ha estat l’encarregat d’avançar el seu equip amb un gol de penal i un altre de falta directa.

Amb aquest 3 a 5 el club de la Sagrera encamina el play-off d’ascens i recupera el factor pista. Si guanyen el segon enfrontament a casa, al Camp del Ferro de Sant Andreu, certificaran l’ascens a l’OK Lliga Plata.