El Club Patí Congrés la Sagrera s’ha imposat al Barça en el primer partit de les semifinals del play-off d’ascens a l’OK Lliga Plata. Si els jugadors de Ferran Cussó tornen a guanyar, hauran completat la sèrie i el Congrés serà a la final. Per part blaugrana, els de Dani Moreno hauran de guanyar el proper xoc si volen lluitar per classificar-se a la final.

Igualtat durant el primer període

El partit ha començat amb anades i vingudes de tots dos equips, amb un ritme de joc accelerat, en què cap dels dos blocs ha sabut prendre el domini. Jan Munné ha tingut la primera gran ocasió al minut vuit. Manuel Hernández ha fet el primer pel Barça al minut 16. Tan sols un minut després, Martí Ferrer ha empatat el partit. El primer període ha acabat en empat a u.

Victòria del Congrés a la pròrroga

Iñaki Cabezas ha desfet l’empat amb un golàs, el qual ha suposat un grau més de motivació per a l’equip, que no ha deixat d’atacar la porteria blaugrana. A la segona part, el Barça perdia, però ha estat ràpid i contundent en atac i ha jugat amb tres juvenils alhora: Pablo Rodríguez, Miquel Escala i Jan Curtiellas.

Cabezas ha fallat una gran oportunitat per augmentar la diferència a l’electrònic des del punt de penal, cosa que hagués sentenciat ja la victòria del Congrés. Pau Curtiellas ha empatat el partit quan quedaven dos minuts per acabar el temps.

A la pròrroga, cap dels dos equips ha marcat i el guanyador del partit s’ha decidit al millor de cinc faltes directes. El resultat final ha estat de 3 a 2 a la tanda de directes.