El CN Terrassa ha aconseguit superar el CN Barcelona en l’últim partit de la primera fase del subgrup A de la Divisió d’Honor de waterpolo. Amb aquest triomf els egarencs es classifiquen com a primers de cara a la segona fase de la competició. El resultat, 11 a 12, mostra la igualtat del partit i de la competició. De fet, els vallesans acaben primers després que en la primera volta perdessin pel mateix resultat, a casa, però són líders per la millor diferència de gols. A més, els dos equips passen a la segona fase amb nou punts cadascun.

Un partit igualat

El matx s’ha iniciat amb un Barcelona dominador i un Terrassa que no podia fer res davant l’eficàcia defensiva dels barcelonins. Al final del primer quart, i gràcies en part a les actuacions d’Unai Aguirre, s’ha arribat a un marcador de 3 a 1. El segon període, però, ha estat més igualat i els egarencs han retallat distàncies fins al 7 a 6 amb què s’ha arribat al descans.

El Terrassa remunta al final

El Terrassa ha patit a l’inici del tercer període, amb dos gols consecutius dels de Víctor González, que permetien un avantatge de tres gols, 9 a 6. Tot i això, els de Dídac Cobacho han pogut mantenir la incertesa en el marcador, 10 a 9 al final del període. L’últim quart ha transcorregut en la mateixa línia, el Terrasa ha aconseguit l’empat tot just a l’inici i s’ha posat fins i tot per davant en el marcador per primer cop en tot el partit. Amb l’empat a 11, el Barcelona ha fallat un penal a 39 segons del final i el Terrassa ho ha aprofitat per marcar el gol definitiu a l’últim segon que els ha donat la victòria i els tres punts.

El partit s’ha decidit en el petits detalls.
Víctor González, entrenador CN Barcelona

Homenatge a Martí Estela

Els prolegomens del partit han tingut uns moments molt emotius amb un homenatge a Martí Estela. El club ha decidit col·locar una pancarta a la Nova Escullera en record de l’exwaterpolista del CN Barcelona, mort el mes de desembre en un accident de trànsit.