Chen Yansheng, el propietari del RCD Espanyol, s’ha presentat aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El primer que ha fet ha estat baixar a la gespa del camp d’entrenament per saludar la plantilla blanc-i-blava. El màxim accionista ha estat fred quan ha saludat Raúl De Tomás i molt afectuós amb l’entrenador Diego Martínez.

Tindrà una agenda atapeïda

A causa de la pandèmia Mr. Chen ha estat tres anys sense venir a Barcelona i ha hagut de comandar la nau blanc-i-blava des de la Xina. El president ha perdut el contacte personal amb el seu consell d’administració i amb el cos tècnic i els futbolistes. En els dies que estarà aquí té l’agenda ben farcida. Ara ja coneix els membres del primer equip masculí, també vol saludar l’equip femení, es trobarà amb representants de les penyes. Des del punt de vista institucional visitarà ajuntaments, la Generalitat, anirà a la seu de la Lliga a Madrid, on també visitarà la Federació Espanyola. Aquí anirà a la Federació Catalana de Futbol.

Comandarà el final del mercat d’estiu

Dijous dia 1 de setembre a les dotze de la nit s’acabarà el mercat de fitxatges i l’Espanyol encara té molta feina al davant. El director esportiu Domingo Catoira ha insistit que treballen per fer un equip competitiu i Chen Yansheng estarà al despatx de Catoira per fer efectives les operacions que calguin. També ha de resoldre el futur de Raúl De Tomás, que encara no ha jugat cap partit perquè oficialment està lesionat.

Presidirà l’Espanyol – Reial Madrid

Mr. Chen té moltes ganes de veure en directe com juga l’equip, tornar a seure a la llotja de l’RCDE Stadium i notar l’alè de l’afició. Diumenge a les 22 h presidirà el partit que enfrontarà l’Espanyol al Reial Madrid a Cornellà-el Prat.