Raúl de Tomás interessa al Bayern de Munic

Raúl de Tomás és l’estella de l’Espanyol, els 17 gols que ha marcat aquesta temporada l’han portat a la selecció espanyola i l’han situat a l’aparador dels millors golejadors d’Europa. A Espanya només l’han superat Benzema amb 27 gols, i Iago Aspas amb 18.

“És normal que hi hagi clubs interessats a fitxar-me”

En una entrevista concedida al programa ‘Tu diràs’, de RAC 1, Raúl de Tomás diu: “Sortir o no de l’Espanyol? Pot passar de tot. Hi haurà clubs que s’interessin per mi, el meu club pot estar interessat en les ofertes que rebi. Això és un joc. La gent ha d’entendre que el mercat de fitxatges és així, i encara més si un jugador ha destacat durant l’any. Potser al club li interessa fer caixa amb mi, potser a mi m’interessa quedar-me o potser m’interessa anar-me’n”.

“Cal donar naturalitat a les negociacions”

I continua: “No puc dir què m’interessa ara però no val només la meva opinió. Cal donar naturalitat a les negociacions i no treure les coses de lloc. És normal que quan un fa bons números poden donar-se diverses opcions”. “Si al club li interessa vendre’m serà el primer que m’empenyerà a anar-me’n, però no sé què vol fer el president Chen i ell no sap què vull jo. Hi ha diverses possibilitats i es veurà què passa en els pròxims mesos”.

“Amb Diego Martínez podem afrontar objectius més seriosos”

Les paraules de RDT coincideixen amb la presentació de Diego Martínez com a nou entrenador espanyolista. El davanter blanc-i-blau té “bones referències de Diego Martínez de quan entrenava el Granada”. “Tot el que sigui bo per al club, millor, i podrem afrontar objectius més seriosos“.

No va agradar-li com van fer fora Vicente Moreno

Raúl de Tomás considera que el seu exentrenador a l’Espanyol Vicente Moreno és amic seu. I entén que “no calia fer-lo fora dos partits abans del final de la temporada. Em va saber greu perquè és un amic. El podrien haver despatxat quan s’hagués acabat la Lliga“.

El somni de jugar un Mundial

L’entrevista concedida a Damià López va ser durant la concentració de Raúl de Tomás amb la selecció espanyola. Espanya ha de jugar ara quatre partits de la Lliga de les Nacions i després arribarà el moment culminant, el Mundial de Qatar. Raúl de Tomás es deleix per jugar-lo: “És un somni, seria el millor de la meva carrera”.