El Mediterrani s’ha imposat per un clar 17 a 11 al Sant Feliu en l’últim partit de la primera fase. Amb el triomf, el Medi acaba tercer i formarà part del grup C, que lluitarà per la lliga. De la seva banda, el Sant Feliu passa al grup B, per no baixar, tot i que ho tindrà difícil perquè ha perdut els 10 partits que ha jugat.

El Mediterrani encarrila el partit abans del descans

El Medi ha deixat gairebé sentenciat el partit en els dos primers quarts. Al final dels primers vuit minuts s’ha arribat a un 4 a 2 en el marcador. Parcial de 4 a 0 a favor del Medi només començar el segon quart. Al descans, l’equip de Jazheel Martínez guanyava per un clar 9 a 4. Ha destacat Javi Gorria del Medi amb tres gols i sobretot Víctor Fernández del Sant Feliu, que ha aconseguit tres dels quatre gols del seu equip.

Fins a nou jugadors diferents del Medi aconsegueixen marcar

El Mediterrani ha donat minuts a tots els seus jugadors. Prova d’això és que fins a nou jugadors diferents han aconseguit marcar algun gol en el partit contra el Sant Feliu. En els dos últims quarts, l’equip santsenc ha ampliat l’avantage fins al 17 a 11 final. Javi Gorria, amb quatre gols, ha estat el màxim golejador del partit.

Valoracions de Jazheel Martínez

L’entrenador del Club Esportiu Mediterrani, Jazheel Martínez, ha val·lorat la classificació per disputar el títol de lliga i per la Copa del Rei.