El CN Catalunya s’ha desempallegat amb facilitat del Concepción Ciudad Lineal en l’últim partit de la primera volta. Els de Tato García han superat els madrilenys per 16 a 4 i enfonsen una mica més els cuers, que segueixen sense puntuar mentre els barcelonins arriben als sis punts.

Un inici demolidor

El Catalunya, conscient que no podia fallar, ha sortit amb una marxa més i ràpidament ha posat distància en el marcador. El primer quart ha acabat amb un 5 a 0, que ha deixat el matx mig encarrilat. Al descans, l’electrònic ja marcava 9 a 1 i el Concepción ha entregat les armes. El tercer i el quart quart, no han tingut més història que veure com els gols anaven caient un darrere l’altre fins al 16 a 4 final.

Una primera volta decebedora

Aquest resultat permet els de Tato García acabar la primera volta amb bones sensacions i sumar la segona victòria del curs. Unes dades molt pobres per a un equip que va arrossegar la derrota davant el Navarra durant moltes jornades. El mateix tècnic s’ha mostrat crític amb la primera volta de la Lliga. Especialment perquè han demostrat que poden competir de tu a tu amb els més poderosos.