La Maria Xinxó entrevista el periodista Albert Om, que ens explica quins són els esports que més practica, quins li agraden i quins no, i sobretot ens desvela per què és considerat el periodista “més ràpid de Catalunya”. Tot plegat en l’última secció de la temporada del ‘Comodí Xinxó’.

La secció més islandesa de la temporada

L’Albert Om dirigeix i presenta el programa ‘Islàndia’ a RAC1, on també treballa i copresenta la Maria Xinxó. És per això que l’última secció del curs es converteix en una xerrada divertida, interessant i en què per primera vegada tots dos coincideixen en un plató de televisió. A més, per primer cop també, és la Maria Xinxó qui entrevista l’Albert Om. Història de la televisió a betevé.

El periodista més ràpid: 100 metres en 12 segons

Al vídeo podreu escoltar les raons per les quals l’Albert Om defensa que a dia d’avui segueix sent el periodista més ràpid de Catalunya, amb un temps de 12 segons als 100 metres llisos. Una marca només dos segons i mig superior al rècord d’Usain Bolt. També descobrim quins són els esports que més pràctica, amb una imatge de quan era juvenil i jugava a futbol al UD Taradell. I finalment acabarem amb la fotografia i el vídeo de l’Albert i la Maria fent caiac.