“Memphis Depay ja està fitxat”. Així de contundent ha estat el periodista i col·laborador de ‘La porteria’ Lluís Canut, quan se li ha preguntat pel jugador holandès. De moment, el Barça no ha fet oficial la que podria ser la tercera incorporació blaugrana per a la pròxima temporada després de Sergio Agüero i Eric Garcia.

Depay i el possible futur blaugrana

Durant el programa emès aquest dilluns, 14 de juny, el periodista Lluís Canut ha fet referència al partit que Memphis Depany va jugar amb Holanda davant Ucraïna i que va acabar guanyant la selecció holandesa per 3 a 2.

Canut ha explicat que “quan Depay intervenia se li veia que tenia coses”. Davant aquest comentari, l’exjugador Dani Solsona li ha advertit que vigilés amb els comentaris “perquè se l’ha de fitxar“. Davant aquesta resposta, el periodista de TV3 ha assegurat que ja estava fitxat amb un clar i eloqüent “si ho dic jo és perquè ja està fitxat”.

De moment, el Barça no ha fet cap anunci sobre la possible incorporació del davanter holandès de cara a la pròxima temporada. Tot i que fa uns dies, el web oficial del club blaugrana va publicar, durant unes hores, la possibilitat de comprar la samarreta de la pròxima temporada amb el nom de Memphis. Anunci que poca estona després va desaparèixer de la botiga en línia.