Max Svensson

L’Espanyol ha superat al Burgos per 0 a 2 a la segona ronda de la Copa del Rei. Wu Lei i Max Svensson han estat els golejadors blanc-i-blaus. El davanter del filial ha estrenat el seu registre golejador amb el primer equip. Els pericos coneixeran el seu rival als setzens de final el pròxim divendres 8 de gener. Amb aquest triomf, l’equip de Vicente Moreno aconsegueix la primera victòria de l’any després d’estrenar el 2021 amb derrota a Las Palmas.

El Burgos insisteix al primer temps

La primera gran oportunitat de l’Espanyol ha arribat als sis minuts de partit. Wu Lei ha rematat tot sol a prop de l’àrea petita a la sortida d’un córner. Però la rematada del xinès ha marxat desviada. Després d’un bon inici visitant, les forces s’han equilibrat i el Burgos ha pogut avançar-ser al marcador. Al minut 24, Álvaro ha fet una centrada al punt de penal que Guillermo no ha arribat a rematar per ben poc. Poc després, Javi Gómez ha volgut fer el primer gol dels locals mitjançant una xilena en un servei de cantonada. Però el xut ha topat amb la defensa perica. Abans del descans, Saúl Berjón ha fet una centrada per Guillermo. El davanter local ha rematat desviat des de l’escaire de l’àrea petita.

Wu Lei obre el marcador

L’Espanyol ha gaudit d’una gran oportunitat a l’inici del segon temps. Miguelón s’ha endinsat a l’àrea i ha assistit a Campuzano. El davanter ha rebut tot sol però ha rematat molt desviat. Qui sí ha vist porteria és Wu Lei a la següent jugada. El davanter xinès ha rebut una centrada de Dídac Vilà i l’ha enviada al fons de la xarxa amb una rematada de cap. Però el Burgos no s’ha rendit i ha estat a punt d’igualar el partit al minut 62. Juanma ha rematat a l’àrea petita i ha obligat Oier a fer una gran estirada per evitar l’empat.

Max Svensson s’estrena amb el primer equip

Jofre Carreras ha estat a punt de fer el segon quan acabava d’entrar al camp. El futbolista blanc-i-blau ha rebut una passada en profunditat dins l’àrea però no ha aconseguit dirigir la pilota entre els tres pals. La darrera gran oportunitat del Burgos ha arribat per mitjà de Medina. El davanter ha superat s’ha avançat a Calero en la lluita per una pilota dins l’àrea però Oier ha evitat que el davanter local rematés amb una gran sortida. Al temps afegit, Max Svensson s’ha endinsat a l’àrea gràcies a una gran jugada individual i ha fet el segon gol i definitiu. Aquest gol suposa la primera diana del davanter del filial amb el primer equip