Las Palmas - Espanyol

Las Palmas s’ha imposat a l’Espanyol per 1 a 0 gràcies a un solitari gol de Rober. Els blanc-i-blaus posen fi a una ratxa de cinc victòries consecutives. L’equip de Vicente Moreno ha jugat gairebé la meitat del partit amb deu per l’expulsió de Lluís López.

Rober avança Las Palmas

Cap dels dos equips ha aconseguit dominar el joc amb claredat durant els primers compassos. La primera gran ocasió de l’Espanyol ha arribat al minut 24. Pedrosa ha rebut desmarcat dins l’àrea i ha assistit De Tomás. Però el davanter no ha pogut superar Álex Domínguez, que ha desviat el xut. El porter local s’ha retrobat amb l’equip blanc-i-blau, dos anys i mig després de marxar de l’Espanyol B. Tot seguit, Las Palmas s’ha avançat al marcador. Castellano ha servit una passada a Rober i aquest ha obert el marcador amb una fuetada des de la frontal. L’equip blanc-i-blau ha mirat de reaccionar abans del descans. Però l’Espanyol no ha gaudit de grans ocasions, tot i dominar els darrers minuts del primer temps.

Sense premi malgrat lluitar amb deu homes

La segona meitat ha començat de la pitjor manera per a l’Espanyol. Lluís López ha vist la vermella directa per una entrada sobre Rober. L’àrbitre ha pres aquesta decisió després de consultar el VAR. Els jugadors blanc-i-blaus han protestat molt aquesta acció. Tot i la inferioritat numèrica, l’equip de Vicente Moreno no ha llançat la tovallola. De fet, al minut 67, tan sols el VAR ha impedit l’empat. Nico Melamed ha fet un autèntic golàs que ha estat anul·lat per fora de joc de De Tomás al principi de la jugada. La invalidació del gol ha estat una galleda d’aigua freda per la moral de l’Espanyol. Tot i la decepció i l’esgotament, els visitants han buscat a la desesperada el gol al tram final de partit. No obstant això, els blanc-i-blaus no han aconseguit superar el mur defensiu del conjunt canari i han tornat a Barcelona sense sumar cap punt.

Queixa del club per l’arbitratge

L’Espanyol ha expressat a través de les seves xarxes socials el seu malestar per l’arbitratge rebut a Las Palmas. El club assegura que “fem autocrítica per la derrota i esperem que aquesta s’estengui a tots els àmbits de la competició“. A més, l’entitat blanc-i-blava ha assegurat que presentarà al·legacions per targeta vermella a Lluís López.