Brandon Davis i Dante Exum

Segueix l’operació sortida al Barça de bàsquet. Brandon Davis i Dante Exum no continuaran a l’equip la temporada 2022-23. Són la segona i la tercera baixa de la plantilla de Saras Jasikevicius, després de saber-se que Nigel Haye-Davis no seguirà la temporada vinent.

Davis i Exum deixen el Barça

Brandon Davis i Dante Exum han anunciat que marxen del club a través de les xarxes socials. Davis, en el seu compte d’Instagram, explica que “han estat tres anys meravellosos a Barcelona”. Segueix explicant que tant ell com la seva família han estat molt a gust a la ciutat, que no oblidarà mai l’afició i té un record especial per als Dracs. Acaba donant les gràcies al Barça, a Barcelona i a tothom qui s’ha trobat pel camí.

Dante Exum també ha dit adeu al Barça en el seu compte d’Instagram. L’Australià, que va arribar al club a final de l’any 2021, s’acomiada donant les gràcies “per una temporada increïble”. El jugador explica que la ciutat de Barcelona és increïble i dona les gràcies a l’afició culer. Acaba dient que “estimaré per sempre aquesta temporada”.