@FCBfutbolsala

El Barça jugarà la final de la Copa del Rei 2019-20 després de superar el Betis, per 3 a 6, amb una gran primera part. Els golejadors han estat Ximbinha, Aicardo, Sergio Lozano (2), Marcenio i Adolfo. El conjunt d’Andreu Plaza ha mostrat una bona versió a la primera meitat i lluitarà per aconseguir la tercera Copa del Rei consecutiva. Després de la Supercopa, la Copa d’Espanya i la Champions 2019/20, l’equip busca aixecar el quart títol de la temporada anterior.

Semifinal encarrilada

Decidit i amb les idees clares. Així ha entrat el Barça al partit. El conjunt d’Andreu Plaza, intens i elèctric, ha gaudit de les millors ocasions en els primers minuts de partit. La insistència blaugrana ha tingut el premi del primer gol. Ximbinha ha obert la llauna al Martín Carpena rematant a plaer una assistència de Dyego. El Barça, insaciable, ha continuat cercant la porteria andalusa. Els blaugrana han encarrilat la semifinal amb dos gols gairebé consecutius d’Aicardo i Sergio Lozano.

El Betis retalla distàncies

Quan només s’havien disputat 20 segons de la segona part, Sergio Lozano ha culminat una gran jugada col·lectiva per situar el 0 a 4 al marcador. El Betis ha fet un pas endavant i ha retallat distàncies amb un gol d’Emilio. La figura del porter jugador verd-i-blanc ha estat clau i a nou minuts per al final, Chicho ha marcat el 2 a 4 per al conjunt andalús. El Barça no ha sabut mantenir la distància inicial i el Betis ha aprofitat el desconcert dels blaugrana per situar el 3 a 4. Però quan pitjor ho estava passant el conjunt d’Andreu Plaza ha aparegut Marcenio per tornar la tranquil·litat a l’equip amb el definitiu 3 a 5. Adolfo ha sentenciat el partit amb el definitiu 3 a 6.

A la recerca de la tercera consecutiva

Aquest diumenge, a les 20:30 h, el Barça buscarà la seva tercera Copa del Rei consecutiva. El conjunt blaugrana ha guanyat les dues últimes edicions contra el Jaén. El Barça és el rei de Copes amb sis títols al seu palmarès: 2011, 2012, 2013, 2014, 2018 i 2019.