mitja marató Barcelona en directe a betevé

La Mitja Marató de Barcelona 2022 es podrà seguir en directe per betevé. Per primera vegada a la història, la televisió pública de la ciutat retransmetrà íntegrament la cursa, en un programa especial que arrencarà a les 8.15 hores i s’allargarà fins a les 11.30 hores. La retransmissió de betevé es podrà seguir a la TDT, al canal 160 de Movistar+, al web, al YouTube de betevé i a l’aplicació per a dispositius mòbils.

Aquesta casa farà un desplegament extraordinari per ensenyar les millors imatges de la 32a edició de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona, amb seguiment especial a les grans favorites en categoria femenina i masculina, però també a tots els atletes populars que ompliran els carrers de la ciutat.

La retransmissió disposarà de més de quatre equips mòbils que seguiran el mateix recorregut de la cursa, amb l’emoció dels possibles rècords que es puguin batre. A més a més, betevé tindrà un equip fix a la sortida i l’arribada de la prova, just al passeig de Pujades, a tocar del Parc de la Ciutadella, que servirà per explicar les sensacions de tots els atletes i organitzadors de la Mitja Marató de Barcelona.

Tens previst córrer la Mitja Marató de Barcelona? Mira’t a betevé en la redifusió

Un dels principals objectius de betevé en aquesta primera retransmissió de la Mitja Marató de Barcelona és fer possible que tots els participants es puguin veure corrent la prova. És per això que la retransmissió també es podrà veure a la tarda, des de les 17 hores a les 20 hores, en una redifusió pensada perquè totes aquelles persones qui al matí hagin estat vibrant des dels carrers de la ciutat, també puguin recuperar les millors imatges i fins i tot veure’s corrent la prova.