El Club Esportiu Mediterrani no ha pogut sorprendre i ha perdut contra el Centre Natació Mataró per 8 a 12 a la piscina Josep Vallès. Les mataronines, segones a la classificació, han guanyat en tres dels quatre parcials i l’últim l’han empatat a 1. per la seva banda, el Mediterrani manté la cinquena plaça a la Divisió d’Honor femenina. Daniela Moreno i Rita Keszthelyi-Nagi, amb quatre gols cadascuna, han estat les màximes anotadores dels dos equips.

El Mataró domina des de l’inici

El Centre Natació Mataró ocupa la segona posició a la classificació i ha arribat a la piscina Josep Vallès han la intenció de demostrar la seva superioritat i ho ha aconseguit des del primer parcial. En els primers vuit minuts, l’equip de Dani Ballart ha aconseguit uns còmodes avantatges amb els dos primers parcials, 1 a 3 i 4 a 5, que els han permès marxar al descans amb un marcador favorable de 5 a 8.

El Mediterrani no baixa els braços

A la segona part, el guió del partit ha estat molt similar al de la primera. En el tercer quart, les maresmenques han aconseguit un parcial de 2 a 3 que les mantenia allunyades de les santsenques, però amb les alertes activades. I han fet bé. L’últim parcial ha acabat amb empat a 1 i amb el 8 a 12 definitiu en el marcador. Daniela Moreno i Rita Keszthelyi-Nagi, amb quatre gols cadascuna, han estat les màximes anotadores dels dos equips.

La pròxima jornada el Mediterrani afronta un partit clau contra el Terrassa per intentar l’assalt a la quarta plaça de la Divisió d’honor femenina.