La tradicional Cursa del Port de Barcelona tenia 15 quilòmetres, però enguany, després de 13 anys sense celebrar-se, s’ha acordat que transcorri per 10 quilòmetres dins de les instal·lacions del port.

La cursa començarà a les 23.45 hores del 22 de juny i el recorregut començarà i acabarà al Portal de la Pau, a tocar del Moll de Drassanes. S’arribarà fins al conegut trencaones, on es donarà la volta fins al lloc d’inici.

Concretament, els corredors passaran pel Moll de Sant Bertran fins arribar a la rotonda del Moll de Ponent. L’itinerari transcorrerà també pel pont de la Porta d’Europa, l’escullera del passeig de Gabriel Roca, el Moll Adossat, la rotonda del Moll de Ponent, i els molls de la Costa i de Contradic. A continuació, es farà mitja volta per tornar al Moll de Barcelona i s’arribarà al Moll de Drassanes i el voramoll de Bosch i Alsina fins al Portal de la Pau.

Aquesta serà la segona cursa nocturna de la setmana que se celebrarà a Barcelona, després que un dia abans n’hi hagi una altra pel front marítim.