El Barça ha demostrat que és el gran favorit per aixecar la Copa en un partit molt seriós contra el Vic, que s’ha començat a encarrilar al minut 10 amb un penal transformat per Marc Torra. Abans del descans, Raúl Marín ha aconseguit el segon dels blaugrana. A la segona part, els de Ricard Muñoz han sentenciat sense prémer l’accelerador. Barroso ha fet el 0 a 3, i els osonencs només han inquietat amb un gol de Titi Roca. El Barça ha frenat els atacs del Vic i en l’últim tram ha fet l’estocada final. Pablo Álvarez, de falta directa, i Marc Gual han segellat el pas a la final.

El Vendrell serà l’altre finalista i defensarà el títol després d’una semifinal d’infart contra el Reus, que ha acabat amb empat a 2 en el temps reglamentari. La tanda de penals ha acabat 5 a 4 favorable al Vendrell gràcies a la inspiració de Sergi Miras, que ha clavat quatre llançaments al fons de la xarxa.